Horvátország

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

brac (2) dalmácia (23) dubrovnik (7) erdőtűz (3) horvátország (32) hvar (3) isztria (3) kvarner (2) makarska (3) nyaralás (26) olajfa (1) özönvíz (1) pag (1) plitvice (2) sibenik (2) solta (1) split (3) ston (1) strand (4) utazás (31) világörökség (1) vis (1) zadar (2)

Élménybeszámolók

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Utazas.me

Nincs megjeleníthető elem

Vis - a világ végén

2011.07.06. 07:44 croatia

vis_over

A brit Guardian internetes oldalán nemrégiben jelentette meg a magányos utazók számára ideális célpontok listáját, melyen Vis szigete is helyet kapott. A horvát sziget ezzel Franciaország, Görögország, Skócia, Szardínia társaságába került. A cikk szerzője szerint a legtávolabbi horvát szigetet, Vis-t, mintha csak a halászok, a menekülni vágyók, a költői lelkek és a magányos utazók számára teremtették volna. „Amikor tavaly szeptemberben ott jártam, bebicikliztem a szigetet és a szőlőskertek, pálmák, fenyvesek és olívaültetvények látványában gyönyörködtem... Helyi ételek, tengeri különlegességek és borok – minden olcsó és ízletes. Tobzódhatnak a tengerben és a napfényben, és ha sikerül megúszniuk a júliusi és az augusztusi zsúfoltságot, akkor az ódon kőházak egyikében vehetnek ki szobát. Esti szórakozásra itt van Vis városa, ahol a jachtok és a hajók kikötnek, a helyiek pedig szerfölött barátságosak” írja a cikk szerzője. Vis szigete nem a nagyvilági nyüzsgés és a hajnalig tartó mulatozás helyszíne, annál inkább a lezser pihenésé, a szigettúráké és a környező kis szigetekhez és szirtekhez irányuló kirándulásoké.

Forrás: www.horvatorszag.me

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr313043293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása