Horvátország

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

brac (2) dalmácia (23) dubrovnik (7) erdőtűz (3) horvátország (32) hvar (3) isztria (3) kvarner (2) makarska (3) nyaralás (26) olajfa (1) özönvíz (1) pag (1) plitvice (2) sibenik (2) solta (1) split (3) ston (1) strand (4) utazás (31) világörökség (1) vis (1) zadar (2)

Élménybeszámolók

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Utazas.me

Nincs megjeleníthető elem

Megjött Abramovics is

2011.07.13. 08:07 croatia

cm

DUBROVNIK WEBCAM

Egy csodálatos yachton, a világ egyik legdrágább hajóján a Luna-n vasárnap délután megérkezett az orosz milliárdos Roman Abramovics Dubrovnik kikötőjébe, ahol bár gyakori vendég, mindig sok érdeklődőt vonz az érkezése. A Luna az Adriai-tenger déli részéről érkezett délután. Abramovics nagy rajongója Dubrovniknak. A Luna a legszélesebb yacht a világon, 115 méter hosszú, négy fedélzeten medence és két helikopter is található. 2010-ben Norvégiában kékre festették, mert az előző - fehér - szín már unalmas volt. Mint látható egy másik hajója is - az Eclipse - tényleg eléggé halványan néz ki fehérben.

feher1mfeher2m

A hajó hátulján csak egy üvegajtó választja el a tengert a hálószobától.Ideális nyári ébredés.

hatso_m

A Luna-n két heliport és két helikopter van amelyek közül az egyik mindig Abramovics rendelkezésre áll, a másik pedig a vendégeknek, akik némelykor több száz kilométerről jönnek látogatóba, így gyorsan és kényelmesen beugorhatnak egy kávéra. Valahol vendégpapucs van rendszeresítve, Roman-éknál vendéghelikopter... :)

A harmadik fedélzet alatt található a medence, ami tulajdonképpen csak egy pancsoló a maga 30 négyzetméterével.

medence_m

A fényűző lakberendezésről a híres Newcruise Design gondoskodik.

belso_m

És végül akiért van mindez. Romanova Daria Zhukova, Abramovics felesége férjén kívül szerelmes az Adriába is, szeret a Lunán napozni, ugrálni a tengerbe és pihenni. Jó nyaralást !

 

DariaZhukova2mDariaZhukovam

Forrás: www.horvatorszag.me

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr523062489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása