Horvátország

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

brac (2) dalmácia (23) dubrovnik (7) erdőtűz (3) horvátország (32) hvar (3) isztria (3) kvarner (2) makarska (3) nyaralás (26) olajfa (1) özönvíz (1) pag (1) plitvice (2) sibenik (2) solta (1) split (3) ston (1) strand (4) utazás (31) világörökség (1) vis (1) zadar (2)

Élménybeszámolók

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Utazas.me

Nincs megjeleníthető elem

A világ 10 legkellemesebb szigete közt - Brac, Horvátország

2011.05.14. 20:50 croatia

b2

Az amerikai "Szigetek" (Islands) magazinban megjelentek szerint Brac a 10 sziget között van a világon, ahol a legjobb élni. Ezt a szaklapot nyomtatott példányban egymillió ember olvassa a világ minden tájáról. Az amerikai magazinban Brac mellett a következő szigetek találhatóak: - Big Pine Key Floridában - Kréta, Görögország - Waiheke, Új-Zéland - Curacao a Holland Antillákon - Maui, Hawaii - Nevis a karibi térségben - Lomgkawi Malajziában - a Grand Cayman a Karib-tengeren és a - Palau a Csendes-óceánon. Ezek a szigetek, ahol kényelmes és minőségi életet lehet élni. Bracon a levegő és a tenger tisztasága példaértékű. Ez az egyik legszebb és legnagyobb sziget Dalmáciában, sok olivaligettel és gyönyörű tiszta, homokos és sziklás strandokkal. A szigetnek kiváló és gazdag konyhája többek közt friss halból, kagylóból, bárányból és a sajtból áll. És ne feledjük a kitűnő vörösborát sem. Az emberek nyugodtak, kiegyensúlyozottak, az élet nem csak a munkából áll és ellentétben az amerikaiakkal a lakók tudják, hogyan igyanak meg egy kávét a vízparton a tenger mellett a legnagyobb nyugalomban.

És akkor az újság még ki sem tért Bol-ra, a Zlatni Rat-ra, a búvárkodásra, a panorámára és a többire. Like.

www.brac.me Forrás: www.horvatorszag.me

3

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr102904001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása