Horvátország

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

brac (2) dalmácia (23) dubrovnik (7) erdőtűz (3) horvátország (32) hvar (3) isztria (3) kvarner (2) makarska (3) nyaralás (26) olajfa (1) özönvíz (1) pag (1) plitvice (2) sibenik (2) solta (1) split (3) ston (1) strand (4) utazás (31) világörökség (1) vis (1) zadar (2)

Élménybeszámolók

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Utazas.me

Nincs megjeleníthető elem

Erdőtűz Sibeniknél

2010.08.05. 12:24 croatia

 

Sibenik, Grebastica: A rendőrség letartóztatott egy falubelit, aki hanyagul használta az elektromos csiszolót, és emiatt leégett 25 hektár aljnövényzet és fenyves. A tüzet eloltották ma 11 órakor.


Szinte egész nap 50 tűzoltó és tűzoltó repülőgépek oltották a tüzet. Rendőrség letartóztatta a 35 éves férfit és vizsgálják az ügyet, ami feltehetően vádemeléssel zárul.

Az erős szél és az elérhetetlen terep az oltást nagyon megnehezítette és a környező házakat is veszélyeztette. A strandon a turistákhoz és a hajókhoz közel "tankolnak fel" a  tűzoltó-repülők vízzel.
Ez az esemény egyfajta figyelmeztetés azok számára, akik nem gondolnak a lehetséges katasztrofális következményekre, amikor csikket dobnak ki az autóból vagy engedély nélkül gyújtanak tüzet.

Forrás: www.horvatorszag.me

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr692874229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása