Horvátország

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

brac (2) dalmácia (23) dubrovnik (7) erdőtűz (3) horvátország (32) hvar (3) isztria (3) kvarner (2) makarska (3) nyaralás (26) olajfa (1) özönvíz (1) pag (1) plitvice (2) sibenik (2) solta (1) split (3) ston (1) strand (4) utazás (31) világörökség (1) vis (1) zadar (2)

Élménybeszámolók

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Utazas.me

Nincs megjeleníthető elem

Top 10 strand a Zadar Riviérán

2011.06.30. 06:51 croatia

main

1. Kolovare, Zadar

Azon strandok egyike, mely jól felszerelt szépen díszített, részben homokos, részben kavicsos parttal rendelkezik. Több kávézó és cukrászda található a parthoz közel. Könnyű parkolási lehetőséget biztosítanak a közelben.

kolovare

2. Pines, Petrčane Zadar

méltán népszerű strandjainak területén található szálloda komplexum PINIJA. A vendégek pihenését szolgálják az uszodák és a közeli tengerpart, ahol strandröplabdázhatnak a tengerben. A komplexum bejáratánál árnyékos parkolási lehetőség várja az ide látogatót.

petrcane

3. Sabuša, Kukljica

A tenger sekély, homokos partú, így ideális a kisgyermekeknek hogy különféle játékokat játszhassanak a vízben

sabusa.

4. Zaton, Zaton

A strandon a szórakozási lehetőségek színes palettáját kínálják az üzemeltetők Számos étterem, kávézó és üzlet várja az ide utazót. Családok számára ideális.

5. Sabunike, Sabunike

A gyönyörű homokos strandok, a sok öböl látványa a távoli Karib-térségvarázslatos szépségét idézi. A romantikára vágyók előszeretettel látogatnak ide. A vizi sportok kedvelőit,· a szörfözés, vitorlázás szerelmeseit is vonzza ez a· partszakasz.

sabunike

6. Crvena Luka, Biograd na Moru

Biograd központjától 3 km-re található. Az öböl gyönyörű, sziklás partszakaszok találhatók, a legmélyebb öböl pedig egy nagy homokos strand nagyon kellemes hőmérsékletű tengervízzel. Ideális búvárkodásra, gazdag a víz alatti látnivalókban.· Kumenat-tól könnyen el lehet érni gyalog.

biograd

7. Arany-öböl, Sukošan

Arany-öböl kikötő népszerű a búvárok körében, gazdag strandokban és rejtett öblökben. A fenyőerdő övezte part nemcsak a turistáknak, hanem a· kis békére és nyugalomra vágyóknak is ideális. A strandok többnyire sziklásak.

sukosan

8. Nin lagúnák, Nin

Nin Laguna híres gyógyiszapjáról, és a strandok olyan nagy területen találhatók, hogy választhatunk a magányos öblök és a turistákkal teli strandok közül. Homokos dűnéket és gyönyörű sekély· tengerpartot találhatunk itt. Az öblökben nincs árnyék, de úszni kiváló.

nin

9. Kulin, Starigrad / Seline

A természetes és nagyon hosszú kavicsos strand, Kulin helyiek szerint a környékén lévő legszebb. A közelmúltban épült Seline sétány vezet a tengerparton, kellemes a gyaloglás és a napozás szerelmeseinek. Enni – inni nehezen tudunk a közelben.

10. Sakarun, Long Island

Az egyik legszebb strand, az öböl· a sziget északnyugati részén található. Csodás· fehér homok, hosszan sekély a víz, akár száz méterre a tengerparttól, és szokatlan kékes-zöld színű a tenger, ez a strand ideális a fürdésre.

Forrás: www.horvatorszag.me

sakarun

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr963026346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása