Horvátország

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

brac (2) dalmácia (23) dubrovnik (7) erdőtűz (3) horvátország (32) hvar (3) isztria (3) kvarner (2) makarska (3) nyaralás (26) olajfa (1) özönvíz (1) pag (1) plitvice (2) sibenik (2) solta (1) split (3) ston (1) strand (4) utazás (31) világörökség (1) vis (1) zadar (2)

Élménybeszámolók

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Utazas.me

Nincs megjeleníthető elem

Kávészünet a sétányon

2010.08.17. 12:34 croatia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Split, augusztus 17.

Annak ellenére, hogy tilos a sétányon autóval közlekedni, rendszeresen előfordul néhány időhiányban szenvedő sofőr, aki nem mond le a kávéjáról, akkor sem, ha nincs a közelben parkoló.
Rendszám: IM 688-AC. Ivan Bukvic, a spliti rendőrség új vezetője a közelmúltban azt mondta, hogy ilyen esetekben kivétel nélkül, azonnal büntetni fognak. Hát, reméljük...

Persze találkozhatunk találkozhatunk a strandon is fontos emberekkel, akiknek gondot okoz a 20 méteres gyaloglás is, ezért próbálnak lefaragni a távolságból. A - szintén imotski rendszámú - kocsi tulajdonosa tulajdonképpen elrontotta a parkolást, mert innen úgy látszik, hogy még min. 8 centi a tenger, ez pedig indokolatlanul felesleges fáradságot jelent neki. Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr792874255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása