Horvátország

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

brac (2) dalmácia (23) dubrovnik (7) erdőtűz (3) horvátország (32) hvar (3) isztria (3) kvarner (2) makarska (3) nyaralás (26) olajfa (1) özönvíz (1) pag (1) plitvice (2) sibenik (2) solta (1) split (3) ston (1) strand (4) utazás (31) világörökség (1) vis (1) zadar (2)

Élménybeszámolók

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Utazas.me

Nincs megjeleníthető elem

Indul a szezon !

2011.05.03. 12:47 croatia

 

Dalmáciában hozzászokhattunk, hogy a turisták néha mámorosabb állapotban a leglehetetlenebb alkalmakkor megpróbálják a tengeri fürdőzést - akkor is, ha a helyiek még télikabátban sétálgatnak.

plaza_makarska1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hétfőn a makarskai strandon három fiatal lány gondolta, hogy megnyitja a fürdési szezont. Bár a mutatvány csak pár percig tartott, és a mosoly sem tekinthető őszintének az arcokon ( a levegő és a víz is 16 fokos volt tegnap), reméljük, hogy a nyár, a jó idő és a nyaralás most már itt van a nyakunkon.

plaza_makarska2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2011-es szezon ezennel elindult, szeretettel vár mindenkit Horvátország ! Maradjanak velünk !

logo

 

 

 

Forrás: www.horvatorszag.me

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr562874283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása